Sinds september 2019 dragen de vertrouwde HAANS Lifestyle artikelen de merknaam Initials. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn en waarin echte ambacht te herkennen is. Een tijdloze collectie die een stukje "art-feeling" in het interieur brengt.


Met het label Initials brengen we herkenbaarheid richting de consument. Waarmee we ons duidelijker profileren binnen de woonaccessoires en het een gezicht geeft aan HAANS Lifestyle.

Samenwerking staat centraal binnen HAANS Lifestyle. Samen met de verkooppunten werken we aan de bekendheid van Initials en bouwen we aan een steeds sterker partnerschap en vertrouwd merk. Door de duidelijke zichtbaarheid van de Initials labels in elk verkooppunt weet de consument dat ze bij een erkende dealer zijn
HAANS Lifestyle is exclusief distributeur in Europa voor het merk SCHEMA, deze oogstrelende producten geven karakter aan iedere ruimte.

De collectie bestaat uit gegalvaniseerd metaaldraad en is het element van alle SCHEMA producten. De veelzijdigheid van deze draden inspireren de SCHEMA designers van over de hele wereld tot het ontwikkelen van de collectie. Woninginrichting moet meer zijn dan alleen functionele stukken. Decoratieve stukken die elk huis of elke ruimte karakter en leven geven.

De verschillende soorten metaaldraad worden met de hand geweven en verbonden door laswerk wat zich vormt tot prachtige interieurdecoratie. Deze kunst van het weven van metaal is iets waar SCHEMA trots op is, voortkomend uit jarenlange ervaring en beheersing van het vak.

Omdat de SCHEMA artikelen niet machinaal worden vervaardigd, is het resultaat elke keer een uniek, handgeweven product dat de persoonlijke touch van de ambachtsman in elke woonruimte brengt.


COLLECTIE DEALERS