Hé jij daar! Ben jij net als ons een interieur liefhebber? Houd je van een lach en ben je niet vies van hard werken? En op zoek naar een meewerkstage vanaf september? Kom dan stage lopen bij HAANS Lifestyle. We ontwikkelen en produceren over de hele wereld de mooiste interieuritems, die we verkopen onder ons eigen merk Initials aan o.a. woon- en interieurwinkels. Wij hebben een meewerkstageplaats voor 32-40 uur beschikbaar voor een Commercieel Administratief Medewerker. Bij ons krijg je een leuke stageplek, hele gezellige collega’s en een werkplek in het mooiste kantoorpand van Tilburg (Vormenrijk) recht tegenover het Spoorpark. Niet verkeerd toch? Solliciteer direct of neem contact op voor meer informatie!

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
Zit jij in je 2e/3e jaar en moet je in september starten met een meewerkstage? Ben jij net als ons een interieur liefhebber? Houd je van een lach en ben je niet vies van hard werken? Denk je nooit in problemen maar in oplossingen? Lees dan verder, want dan is onze vacature zeker iets voor jou.

WIE ZIJN WIJ?
Met een grote passie en liefde voor handwerk, vakmanschap, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment woonaccessoires voor ieder interieur. We ontwikkelen en produceren over de hele wereld de mooiste interieuritems, die we verkopen aan o.a. woon- en interieurwinkels. Wij richten ons op o.a. Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties onder ons eigen merk Initials. Wij zijn gevestigd in het voormalige Vormenfabriek in Tilburg aan de Hart van Brabantlaan (recht tegenover de ingang van het Spoorpark). Wij zitten hier samen met een 8-tal bedrijven waarmee we gezamenlijk lunchen en borrelen. Onze 1200m2 gezamenlijke showroom met Passe Partout hebben we in de Woonindustrie in Nieuwegein.

WAT ZOEKEN WIJ?
Wij hebben vanaf september plek voor een Commercieel Administratieve MBO’er (32-40 uur). Ben jij nauwkeurig? Heb je doorzettingsvermogen? Kun je zelfstandig taken uitvoeren en ben je niet bang om hulp te vragen? Wil je helpen om ons AFAS systeem en B2B webshop te updaten? Ben je communicatief vaardig? Durf je initiatief te nemen? Vind je het leuk om een opdracht met een kop en een staart te hebben, met een meetbaar resultaat? En lijkt het je leuk om te ondersteunen binnen diverse afdelingen? Dan zoeken wij zeker jou!

JOUW PROFIEL
-MBO werk- en denkniveau.
-Schoolgaand 2e/3e-jaars en op zoek naar een meewerkstage vanaf september 2022.
-Nauwkeurig.
-Kennis van Microsoft Office.
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal.
-Ervaring niet nodig, je wordt ingewerkt.

WAT WE JE TE BIEDEN HEBBEN
-Een te gekke stageplek op administratief vlak vanaf september 2022.
-Een stagevergoeding.
-Werktijden in overleg (werkweek van minimaal 32 uur).
-Vakantiedagen o.b.v. periode en gewerkte uren.
-Elke dag een heerlijke lunch waar je kosteloos van mag meegenieten met al je Vormenrijk collega’s.
-Vrijdagmiddagborrels met je Vormenrijk collega’s.
-6 gezellige collega’s die je graag helpen.

Denk je dat deze stageplaats perfect bij je past? Laat ons dan zien dat jij dé student bent die wij zoeken. Stuur je CV met motivatie naar info@haanslifestyle.com onder referentie vacature.

Haans Lifestyle
COLLECTIE DEALERS