Rens Haans, Owner
Als 3e generatie eigenaar van HAANS Lifestyle. Met trots zet hij het bedrijf van zijn ouders voort op zijn eigen manier en met een eigen visie. Een echte familieman en dat merk je ook terug in zijn manier van werken. Met zorg en aandacht, een open communicatie en eerlijkheid staat hij aan het roer.

Saskia Lazeroms, Sales
Actief in de buitendienst en ons multi talentalent. Ze is in elke taal even enthousiast. Het is dan ook nooit een probleem om zichzelf juist uit te drukken en neemt ook altijd een grapje mee in haar gesprekken. Een echte aanpakker en een bekend gezicht bij onze klanten

Margriet Brekelmans, Sales
Het langst werkzaam bij HAANS Lifestyle en breed inzetbaar. Een echt vertrouwenspersoon binnen het team en dat zie je ook terug in haar werk. Klanten kennen haar vertrouwde stem en enthousiasme en het ordersysteem is in haar handen dan ook helemaal onder controle.

Nynke van der Meijs, Sales
Onze nieuwe collega op kantoor. Ze versterkt het team sales om alle orders te verwerken en jou als klant te woord te staan. Met haar leergierigheid is ze al helemaal thuis bij HAANS Lifestyle. Kenmerkend aan haar vrolijke lach en zachte persoonlijkheid staat ze u te woord en is ze een aanwinst op kantoor.

Jolien van den Meijdenberg, Marketing
Tijdens de creatieve werkzaamheden zit ze helemaal op haar plek. Ze houdt van aanpakken, gaat niets uit de weg en werkt alles zorgvuldig uit. De eigenwijze aanpak is dan ook volledig in balans met haar vrolijkheid.

Sandy Haans, Marketing
Getrouwd met Rens en onder andere druk bezig met de marketing en communicatie van ons eigen merk Initials naar de klant toe. Binnen het team te herkennen in haar communicatie, altijd op de hoogte en opgewekt werkt ze in variabele uren.

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
COLLECTIE DEALERS